Omituinen kynsitrendi kasvattaa suosiotaan – kasveja sormissa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneudenhoitoalalla trendit vaihtuvat nopeasti, minkä vuoksi monia erikoisia villityksiä nuoseekin välillä suosioon ja taas jonkin ajan kuluttua poistuu käytöstä. Nyt kynsien saralla on nähty nousemassa erikoinen ilmiö, kun kynsistä tehdään kasvin näköiset.

Kynsiin on aiemmin tehty erilaisia muotoja ja kasvatettu niiden rakennetta massojen ja geelien avulla. Viimeksi kerroimme siitä miten ihmiset innostuivat suurista pallomaisista geelikynsistä, mutta nyt kynsistä tehdäänkin aivan vihreän mehikasvin näköiset.

Mehikasvissa on paksut vihreät vahapintaiset lehdet, jotka kasvavat sisältä ulospäin niin, että kasvin lehdet näyttävät kuin terälehdiltä. Kynnet ovat saaneet inspiraationsa mehikasvista, jota mukaillen kynsistä tehdään todella suuret ja näyttävät.