Miehet poistivat jalkakarvoja – tältä näytti hidastettuna

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gavin Free ja Dan Gruchy muodostavat yhdessä The Slo Mo Guys -kaksikon, jotka kuvaavat mitä erikoisimpia asioita todella isolla ylinopeudella ja julkaisevat niistä tehdyt ja hidastetut videot YouTubessa. Miehet kuvaavat monesti eri asioiden rikkomista ja sotkemista, mutta tällä kerralla he päättivät ottaa tarkasteluun kauneudenhoitorutiinin.

Free ja Gruchy kertovat olevansa puoliksi italialaisia, minkä vuoksi he ovat omasta mielestään niin karvaisia. Karvoista heille olikin tullut mieleen kuvata video, jossa nähdään lähikuvassa ja hidastettuna miltä jalkakarvojen vahaaminen näyttää.

Miehet käyttävät karvojen poistamiseen vahaliuskoja, joiden repäiseminen näyttää aiheuttavan heille todellista tuskaa. Karvojen poisto on kuvattu ylinopeudella, joka kuvaa 28.000 kuvaa sekunnissa. Videolla nähdään lähikuvaa siitä miten vahaliuskan repäiseminen irrottaa karvat ihosta.