Teinipoppari alusvaatteisillaan – melkoinen Halloween-asu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on saanut vähitellen jalansijaa Hollywoodissa, ja vasta viime aikoina hän on ryhtynyt kohahduttamaan rohkeilla asuvalinnoillaan. Taannoin hän kertoi Seventeen-lehden haastattelussa olevansa kyllästynyt siihen, että ihmisiä kiinnostaa se kuinka paljastavissa asuissa hän päättää kulkea kadulla.

Eilen Ariel kuitenkin itse lietsoi jälleen tuota kritisoimaansa keskustelua esiintymällä julkisella paikalla pelkässä alusasussa. Tarkoitus oli ilmeisesti, että alusasu toimii Halloween-asuna, mutta siinä tempaus ei ainakaan kovin hyvin onnistunut.

18-vuotias Ariel on todella sinut oman vartalonsa kanssa, eikä hän häpeile esitellä kurvejaan. Ariel Winter on sitä mieltä, että hänen rintansa tai pakaransa eivät kuulu kenellekään muulle vaikka hän päättäisikin kulkea rohkeissa asuissa julkisilla paikoilla. Arielin ulkomuotoa on kritisoitu runsaasti, mutta se on tähdelle vain sanahelinää. Hänen mielestään hän näyttää upealta, ja se on ainoa mielipide, jota nainen suostuu enää kuuntelemaan.

Splash
Splash
Splash
Splash