Isä asensi valvontakameran olohuoneeseen – pikkupoika paljastui pikkuriiviöksi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cody Wray asensi perheensä olohuoneeseen valvontakameran. Ympäri vuorokauden päällä oleva kuvausjärjestelmä taltioi vanhempien yllätykseksi kuusivuotiaan Dylanin ylenpalttisen riehumisen. Aamuyöllä.

Kun perheenisä kävi valvontakameran kuvamateriaalia myöhemmin läpi, huomasi hän esikouluikäisen poikansa tulleen olohuoneeseen aamukahden aikaan. Ensin mies ajatteli lapsen kävelevän unissaan. Totuus selvisi kuvamateriaalia eteenpäin katsomalla.

Isä tajusi pian, että poika teki videolla kaiken, mistä häntä oli aiemmin kielletty. Energiapakkaus pomppi sohvilla, rämpytti valoja ja teki kuperkeikkoja huonekalujen päällä. Sääntöjä keskellä yötä uhmaavasta lapsesta on nyt tullut nettijulkkis.