Kaksostytöt huomasivat olevansa samannäköisiä – ihastuttava reaktio!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The McClure Twins -kanavalla seurataan YouTubessa perhettä, jossa on identtiset kaksoset. Ava ja Alexis -nimiset tytöt tietävät olevansa kaksosia, mutta he eivät ole vielä aiemmin huomanneet, että he näyttävät samalta.

Äiti selittää videolla suloisille tyttärilleen, että he ovat identtisiä kaksosia. Tämä tarkoittaa sitä, että tytöt näyttävät samalta. Tytöt naureskelevat asialle, mutta nauru saa kuitenkin nopeasti loppunsa kun Alexis saa kuulla, että Ava on häntä minuutin vanhempi.

Tyttö tulee todella surulliseksi ajatellessaan, että Ava-sisko onkin häntä isompi. Lopulta tytöt nousevat seisomaan, koska äiti yrittää osoittaa heille, että heidän koollaan ei ole eroa. Käy kuitenkin ilmi, että minuutin nuorempi Alexis onkin itseasiassa Avaa hieman pidempi, joka saa vuorostaan Avan kyynelehtimään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat