Kate Upton sykähdytti – uhkea näky iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Upton tuli monille tutuksi rohkeista kuvista, kun nainen poseerasi muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Kurvikkaana tunnettu Upton on alkanut treenaamaan ja muokkaamaan vartaloaan, mikä onkin tuottanut jo näkyviä tuloksia.

Eilen Kate kuvattiin LACMA Art+Film Gala -julkkisjuhlissa Los Angelesissa. Hän oli yllättäen pukeutunut melko konservatiivisesti mustaan iltapukuun. Hänen etumuksensa muutti kuitenkin tilanteen, sillä se lähes pursui kaula-aukosta.

Kate Upton on viime aikoina pienentynyt silmissä. Nainen on monien muiden julkkiskaunottarien tapaan hurahtanut kovaan voimaharjoitteluun. Hän treenaa usein oman henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa, ja ohjaaja näyttäisi laittavan naisen kunnolla töihin.

Uhkea tiimalasivartalo on muuttunut vähitellen solakaksi ja treenatuksi. 24-vuotias Upton on jakanut Instagram-tilillään videoita, joissa hän treenaa ohjaajansa kanssa. Naisen kunto-ohjelmaan kuuluu muun muassa lantionostot, kelkan työntäminen ja maastaveto.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash