Tamperelaiskahvila tarjoilee penispullia: ”Muistithan huolehtia veitikasta?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään marraskuun alussa alkaa myös kuukauden kestävä Movember-teema, jonka suosio on tosin tänä vuonna selvästi vähentynyt aikaisemmista. Tamperelainen kahvila Kehräsaaren Kuppi on samalla tuonut myyntiin suositut penispullansa, joilla se pyrkii muistuttamaan miehiä esimerkiksi eturauhasen tärkeydestä.

– Miksei eturauhasesta voi muka puhua kahvipöydässä hymyssä suin? Meillä voi. Ajatuksena se, että eturauhasen voi todellakin tuoda kahvipöytään puheenaiheena ihan kuin minkä tahansa muunkin, kahvilasta kommentoitiin Staralle.

Movemberin tarkoituksena on kerätä varoja ja lisätä tietoisuutta miesten terveysongelmista, kuten esimerkiksi eturauhassyövästä.

Kehräsaaren Kuppi
Kehräsaaren Kuppi