Leonardo DiCaprion tuore ilmastonmuutos-dokumentti julkaistiin ilmaiseksi verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leonardo DiCaprio tunnetaan paitsi menestyksekkäänä Hollywood-näyttelijänä, myös ympäristöasioiden intohimoisena puolestapuhujana. Siksi ei olekaan yllättävää, että mies on ollut mukana toteuttamassa National Geographicin ilmastonmuutosta käsittelevää Before the Flood -dokumenttielokuvaa.

Fisher Stevensin ohjaamassa elokuvassa ilmastonmuutoksen seurauksiin tutustutaan Maapallon eri kolkissa. Kolmen vuoden aikana kuvatussa dokumentissa haastatellaan muun muassa Barack Obamaa, paavi Franciscusta ja Elon Muskia. Musiikista vastaavat Trent Reznor, Atticus Ross ja Mogwai-yhtye.

Before the Flood sai ensi-iltansa syyskuussa Toronto International Film Festival -tapahtumassa. Se on katsottavissa ilmaiseksi muun muassa National Georaphicin verkkosivuilla ja Youtubessa.