Mies hyppäsi pandan aitaukseen – sai ansionsa mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mustavalkoiset isopandat ovat ihmisten mielestä suloisia nallukoita, jotka vain istuskelevat leppoisasti tasapepullaan bambua mutustelemassa. Eräs kiinalaismies hyppäsi viime viikolla Nanchang Zoo -eläintarhan panda-aitaukseen. Tilanne äityi painiksi.

New China TV:n julkaisema video näyttää, mitä tapahtuu pandaa kiusaavalle neropatille. Kiinalaismies hyppäsi pandan aitaukseen eläintarhassa ja herätti eläimen päiväunilta. Lopulta miehen ärsyttämä pandakarhu hyökkäsi kutsumattoman vieraan päälle.

Panda puri tunkeilijaa ja piti miestä tiukassa otteessa. Pandan ja miehen painiottelu päättyi vasta kun typerys onnistui tönäisemää suurikokoista karhua pakoon juostakseen. Eläintarhavierailija sai ansionsa mukaan.