Rambo palaa valkokankaalle – ilman Sylvester Stallonea!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

John Rambo lukeutuu Rockyn ohella toimintatähti Sylvester Stallonen ikonisimpiin rooleihin. Huivin otsalleen pukenut Vietnam-veteraani on kylvänyt tuhoa yhteensä neljässä elokuvassa. Viidennen osan on huhuttu olleen työn alla jo vuosien ajan.

Suosikkihahmo on tekemässä paluuta valkokankaalle Rambo: New Blood -elokuvassa. Sylvester Stallonen faneille jatko-osa saattaa kuitenkin kuulostaa pettymykseltä, sillä mies ei tule olemaan mukana elokuvassa. Sen sijaan John Rambon roolissa tullaan näkemään uusi näyttelijä.

The Hollywood Reporter -sivuston mukaan tuotantoyhtiö Millennium Films aikoo tehdä Rambosta James Bondin kaltaisen hahmon, jota eri tähdet esittäisivät tulevissa elokuvissa. Yhtiö kaavailee rooliin Sylvester Stallonea nuorempaa näyttelijää.

John Rambo esiintyi valkokankaalla ensimmäistä kertaa vuonna 1982 ilmestyneessä First Blood, eli Taistelija -elokuvassa. Sarjan viimeisin osa oli vuonna 2008 ensi-iltansa saanut Rambo.