Teinin pää jumiutui kurpitsaan – nolo hetki videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kameroilla varustettujen puhelimien ja Youtuben aikataululla nolot tilanteet jäävät harvemmin ystävie ja perheiden välisiksi. Hauskat kömmähdykset löytävät yhä useammin tiensä miljoonien silmäparien nähtäväksi sosiaaliseen mediaan.

Youtubessa jaetulla videolla erään amerikkalaisperheen halloween-askartelusessio saa yllättävän käänteen. Perheen teini-ikäinen Rachel-tytär keksii nimittäin laittaa päänsä kaivertamansa kurpitsalyhdyn sisään.

– Eikö se olekin söpö? Pääni mahtuu sen sisään, Rachel kommentoi kurpitsaansa.

Tytön pää mahtuu sisään kurpitsan pohjaan tehdystä aukosta. Valitettavasti se ei kuitenkaan lähde irti yhtä helposti. Kurpitsa on jumissa Rachelin pään ympärillä irrotusyrityksistä huolimatta.

Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu. Perhe jakoi Youtubessa myöhemmin toisen videon, jossa kurpitsa on saatu irti Rachelin pään ympäriltä. Tytär kommentoi luulleensa, että tempaus olisi ollut hauska.

– Se oli hauskaa!, perheen äiti vastaa.