Donald Trump yritti puhua hindiä – intialaiset eivät ymmärtäneet sanaakaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donald Trump on päästellyt väittelytilaisuuksien ja haastattelujen aikana lukuisia sammakoita suustaan. Hän on äänestäjiä kosiskellessaan yrittänyt puhua myös kielillä, joista varsinkin hindi on aiheuttanut melko paljon hilpeyttä ihmisissä.

Donald Trump kehuskeli rakastavansa intialaisia ja hinduja, minkä jälkeen hän sanoi: ”Ab Ki Baar Trump Sarkaar”. Lauseen piti tarkoittaa: ”Nyt on Trumpin hallituksen aika”, mutta lähes kukaan intialainen ei saanut siitä mitään selvää.

Jimmy Kimmel lähetti katuhaastattelijansa kysymään intialaisilta hindiä puhuvilta ihmisiltä ymmärtävätkö he mitä Trump yrittää sanoa. Trumpin viesti jäi yhtä henkilöä lukuunottamatta kaikille epäselväksi, koska hänen lausumisensa oli niin huonoa.