Hämmentävä näky punaisella matolla – Heidi Klum saapui viiden kaksoisolennon kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli ja televisiojuontaja Heidi Klum pukeutuu joka vuosi Halloween-juhliin niin näyttäviin ja erikoisiin asuihin, että hänen asunsa paljastumista odotetaan aina todella innoissaan. Tällä kerralla Klum pukeutui lähinnä omaksi itsekseen, mutta asun juju olikin tällä kertaa hänen seuralaisissaan.

43-vuotias Heidi Klum on järjestänyt New Yorkissa Daily Mail -lehden mukaan jo 17 vuoden ajan vuosittaisia Halloween-juhlia. Hän itse juhlien emäntänä säväytti tänä vuonna punaisella matolla näyttämällä miten hän oli panostanut asuunsa tänä vuonna. Heidi Klum saapui juhliinsa viiden kaksoisolentonsa kanssa.

Heidi Klum oli puettanut viisi pitkää naista hänen kanssaan samalla tavalla, minkä lisäksi heidän meikkinsä ja hiuksensa olivat täysin samanlaiset kuin Klumilla. Naisten kasvoista oli myös muovattu prosteettien avulla mahdollisimman samankaltaiset Heidi Klumin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash