Hello Kitty on 42-vuotias – ensimmäinen teemakahvila Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen Hello Kitty on Yuko Shimizun suunnittelema hahmo, joka esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1974 japanilaisen Sanrion rahakukkaron koristekuvana. Siitä on tullut yhtiön suosituin eläinhahmo, ja tuotevalikoimasta löytyy monipuolinen valikoima koriste-esineitä, vaatteita, nukkeja ja tarroja.

Aasiassa hahmo on kaupallistettu ravintolabisnekseen mukaan jo aikoja sitten. Amerikkalaiset ovat päässeet nauttimaan anime-tytön tähdittämiä kahvilaherkkuja vasta vähän aikaa. Maan ensimmäinen Hello Kitty -kahvila avattiin Kalifornian Irvineen.

Insiderin julkaisemalla videolla nähdään, minkälaisia herkkuja Hello Kittyn länsimaisesta kahvilaversiosta voi ostaa. Kaikki syötävät ja juotavat on koristeltu vaaleanpunaisella sokerikuorrutteella tai nonparellikasalla. Etenkin lapset rakastavat näitä herkkuja.