Lentokapteeni kosi matkustajaa kesken lennon

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lentomatkojen aikana on nähty monia ihania kosintoja, ja tällä kerralla itse lentokoneen kapteeni päätti kosia naistaan kesken lennon. Videolla nähdään ihana tilanne kun kapteeni pyytää lennon aikana koneessa matkustavaa tyttöystävää vaimokseen.

Konetta ohjaava Dooley Ellis oli seurustellut Ana-nimisen tyttöystävänsä kanssa viisi vuotta, minkä jälkeen hän lopulta päätti kosia naista. Ana matkusti lennolla ja oli menossa tapaamaan sukulaisiaan Espanjaan kun hän sai matkan aikana todellisen yllätyksen.

Ellis kuulutti Anaa ensin nimeltä, minkä jälkeen hän kosi naista kaiuttimien kautta. Tämän jälkeen hän ilmestyi sormusrasia käsissään naisen luo ja polvistui hänen eteensä. Ana vastasi kosintaan myöntävästi ja näytti silminnähden onnelliselta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat