Mies pukeutui koiransa suosikkileluksi – lemmikin reaktiosta jättihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jolene-niminen koira kokee verkossa levinneellä videolla elämänsä riemukkaimman halloween-yllätyksen. Omistaja päätti nimittäin pukeutua lemmikkinsä suosikkileluksi ja ikuistaa koiran reaktion videolle.

Ben Meschesin videon alussa Jolene leikkii Gumby-animaatiohahmoa esittävän lelunsa kanssa, kunnes se näkee jotain yllättävää. Ben ilmestyy huoneesee pukeutuneena lelun jättiläismäiseksi versioksi. Jolenen hämmästynyt ilme kertoo kaiken oleellisen.

Koiran riemulla ei vaikuta olevan rajoja sen hyppiessä innoissaan leluksi pukeutuneen omistajansa ympärillä. Hauska video herätti runsaasti ihastusta sosiaalisessa mediassa, ja se onkin kerännyt Youtubessa muutaman päivän aikana miljoonia näyttökertoja.