Saara Aalto pääsi pintapiireihin – oli eilen elämänsä bileissä: ”Pikkasen epärealistista!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto on niittänyt historiallisella tavalla menestystä Britannian X Factor -kilpailussa, jossa hän on selviytynyt upeasti aivan viime metreille ja monien mielestä jopa ennakkosuosikiksi.

Samalla Saarasta on tullut maailmalla tunnettu julkkistähti. Sen neitokainen sai huomata jälleen eilen, kun hänet oli kutsuttu mukaan julkkisjuhliin, jollaisiin vain harvat pääsevät. Pride of Britain -tapahtumassa oli nimittäin paikalla julkkiskermaa, jollaisesta muut suomalaisjulkkikset voivat vain haaveilla.

– Oli pikkasen epärealistista, kun Stephen Hawking ohittaa sut punaisella matolla.. Ja yhtäkkiä tajuat että juhlissa on myös esim Prinssi Charles, Englannin pääministeri, Emma ja Geri, One Directon, Tom Jones, Take That, X Factor tuomarit ja monia muita.. Ja se inspiroiva Stephen Hawking, joka voitti myös elämäntyö-palkinnon ja piti hienon puheen, Saara Aalto kertoi.

Aalto oli luonnollisesti innoissaan päästyään mukaan tällaiseen tapahtumaan, ja se antoi taas lisää energiaa ylittää itsensä kerta toisensa jälkeen X Factorin lavalla.

– Oli yks hienoimmista illoista X Factor-matkalla. Tarinat muistutti taas niin hyvin, miksi teen tätä hommaa ja mikä se missio siellä takana on. Muutetaan maailmaa tyypit!!!