Tyttäret yllättivät yksinhuoltajaäitinsä – upeat muodonmuutokset!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äitien työ on arvokasta eikä lapsen kasvattaminen olekaan helpoin homma. Onneksi lapset osaavat olla vanhemmilleen heidän panostuksestaan kiitollisia ja myös osoittaa sen ihanilla tavoilla kasvaessaan itse aikuiseksi.

BuzzFeedYellow-kanava on julkaissut ihanan videon, jossa nähdään miten tyttäret pääsivät yllättämään yksinhuoltajaäitinsä piristävällä muodonmuutoksella. Äidit kutsuttiin kuvauksiin, jossa he luulivat, että heitä tullaan haastattelemaan yksinhuoltajuuden haasteista. Äideillä ei ollut mitään hajua siitä, että he tulisivat saamaan muodonmuutokset.

Äidit ja tyttäret liikuttuivat kun naiset saivat paljastaa äideilleen millainen yllätys heille oli luvassa. Äidit meikattiin ja heidän hiuksensa leikattiin. Tämän lisäksi tyttäret olivat valinneet äideilleen vielä uudet asut, jotka viimeistelivät muodonmuutoksen.