Nyt saa mässäillä! Tässä 10 hyvää syytä herkutteluun kumppanin kanssa

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruokatrendien seuraaminen on uskontoihin verrattavissa olevaa puuhaa, kun jokainen suupala tulee miettiä äärimmäisen tarkkaan. Onko ruoassa valkoista sokeria, mikä on sen alkuperä, lihottaako se tai saako annoksesta tarpeeksi mediaseksikkään kuvan? Elämä on muutakin kuin rahkaa ja parsakaalia.

Terveellisiin elämäntapoihin kuuluu monipuolisen ruokavalion nauttiminen ja säännöllisen liikunnan harrastaminen. Listasimme nyt kymmenen hyvää syytä, jolloin pariskunnat voivat herkutella ja mässäillä hyvällä omatunnolla. Yksinkertaisin keino nautiskeluun on se, että syö epäterveellisiä ruokia ainoastaan lauantaisin karkkipäivän tyyliin. Toinen hyvä syy mässäilylle löytyy krapulasta.

Toki jokainen darrapeikko voi valmistaa lautaselleen höyrytettyä ruusukaalia pinaattipedillä, mutta todellisuudessa krapula vaatii kotiinkuljetettua mättöä tai vierailua lähiravintolan buffettiin. Juhlapyhinä ei ole soveliasta laskea aterian eri ainesosien kilokaloreita. Olipa kyseessä joulu, tapaninpäivä, uusivuosi tai oma syntymäpäivä, voi lautaselta nauttia suussasulavaa ruokaa navan täydeltä.

Yhtä rasittavaa olisi se, että lomamatkalle lähtiessä joutuisi valitsemaan illallisravintolan sen mukaan, missä lautasen sisältö olisi ehdottomasti terveellisin. Arkena on oikeastaan ihan hyväkin katsoa mitä suuhunsa panee, mutta lomalla on lupa nauttia. Osa ihmisistä laihduttaa myös suuria elämäntapahtumia, kuten häitä varten. Sen jälkeen saa ainakin hetkellisesti höllätä ja nauttia herkkuja. Antakaa välillä lupa makunystyröiden hellimiseen ja verisuonten rasittamiseen.

This obviously had to be done… @in.and.out.burgers #LA #HangoverFood ??

A photo posted by Rochel Garrett (@rochelgarrett) on