Jaajo Linnonmaa valittiin kovatasoiseen menestyjäjoukkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Nuorkauppakamarit ry. jakaa vuosittain Vuoden Nuori Menestyjä -palkinnon omalla alallaan ja omilla ansioillaan menestyneille 18–40-vuotiaille Suomen kansalaisille. Tämän vuoden kymmenen finalistia on nyt julkistettu, ja joukossa on ainakin yksi kaikille suomalaisille tuttu nimi.

Kilpailu on osa kansainvälistä Ten Outstanding Young Persons of The World –kilpailua. Kolme voittajaa palkitaan Helsingissä pidettävässä palkintojenjakotilaisuudessa 9. joulukuuta 2016. Kymmenen finalistia ovat seuraavat.

  • Toimitusjohtaja, KTM Petri Hollmén, 37
  • Pekka Hyysalo
  • Hankepäällikkö Johanna Kohvakka
  • Myyntipäällikkö Raakel Koittola
  • Kapellimestari, muusikko Eero Lehtimäki
  • TV- ja radiojuontaja, yrittäjä ja näyttelijä Jaajo Linnonmaa
  • Toimitusjohtaja Miika Lipiäinen
  • Receptionist Heidi Miettinen
  • Osakestrategi Jukka Oksaharju
  • Urheilija Mira Potkonen

Kilpailussa etsitään henkilöitä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omalla sarallaan jotakin ainutlaatuista, joka hyödyttää yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa. Henkilöt innostavat omalla esimerkillään ja henkilökohtaisella kasvullaan muita ihmisiä.

Tuomaristossa istuvat päätoimittaja Päivi Anttikoski, valokuvaaja Meeri Koutaniemi, aluepäällikkö Mirva Kurki, johtaja Paula Laine, filosofian maisteri Jyrki Linnankivi, dosentti Pekka Mattsson, kaupallinen johtaja Petri Parviainen sekä Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen puheenjohtaja Mervi Vuorinen.