Mies maksoi rekisterikilvestä 8,8 miljoonaa euroa

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdistyneissä Arabiemiraateissa monilla paikallisilla asukkailla ei ole puutetta pikkurahasta, ja sen näkee jo esimerkiksi Abu Dhabin tai Dubain autokannasta. Autoja tulee tehtaista koko ajan lisää, mutta rekisterinumeroita ei. Siksi pienimmät rekisterinumerot ovat nousseet koviin hintoihin.

Nyt eräs keski-ikäinen miljonääri on ostanut itselleen rekisterinumeron peräti 8,8 miljoonalla eurolla. Rekisterinumero ”D5” myyntiin huutokaupassa, josta Balwinder Sahani osti sen 33 miljoonalla dirhamilla. Mies itse kertoo olevansa erittäin tyytyväinen hankintaansa. Vielä ei ole tiedossa millaiseen ökyautoon rekisterikilpi tullaan kiinnittämään.

Hankinnasta kertoi dubailainen radioasema 104.8 Channel 4.

https://twitter.com/channel4dubai/status/784958397993066496/

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.