Trainspotting 2 -elokuvan traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irvine Welshin samannimiseen kirjaan perustuva 1990-luvun kuttielokuva Trainspotting on saamassa jatkoa. Edellisen osan tapaan elokuvan ohjaa Danny Boyle, ja sen pääosassa nähdään Ewan McGregor.

T2: Trainspotting -elokuvassa McGregorin esittämä Mark palaa Skotlantiin ja tapaa tuttuja kasvoja. Spudin, Sick Boyn ja Begbien elämää vaikuttaa jatkuneen samaan päihdehöyryiseen malliin kuin ensimmäisessä elokuvassa.

Jatko-osan traileri on nyt katsottavissa verkossa. Trailerissa kuullaan asiaankuuluvasti nykyaikaan sovitettu versio Ewan McGregorin hahmon kuuluisasta monologista.

T2: Trainspotting saa Iso-Britannian ensi-iltansa 27. Tammikuuta 2017. Suomen ensi-ilta ei ole toistaiseksi selvillä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat