Yksinkertainen parisuhdevinkki: Hymyilemällä onnellisempi elämä!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mieltä voi jekuttaa paremmalle tuulelle esimerkiksi yksinkertaisesti hymyilemällä. Hymy tarttuu usein myös ympärillä oleviin ihmisiin ja erityisesti kumppaniin. Yksi pienikin hymy voi määritellä kotona vallitsevan ilmapiirin.

Parisuhdeasiantuntija Lucy Moore muistuttaa, että puolisolle väläytetty hymy on avoin ja onnellisuutta kuvaava ele. Hymy kannustaa kumppanuksia suutelemaan, halaamaan tai keskustelemaan. Ylöspäin venyvät suupielet saa tuntemaan arvostetuksia ja kunnioitetuksi. Yksi hymy saattaa kohottaa runsaasti mielialaa ja egoa.

Iloiselta näyttävä ihminen on viehättävä ja haluttava. Positiivinen asenne tarttuu helposti ja saattaa johtaa hedelmällisiin keskusteluihin. Onnellisuutta syntyy helposti hymyilemällä. Nauraminen rikkoo jännitteitä ja vapauttaa mielihyvää.