Courtney Stodden juhli ihmisnuken seurassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskenmenosta toipunut teinivaimo Courtney Stodden on näkynyt nettikuvissa viime aikoina erittäin paljastavissa asukokonaisuuksissa. Halloweenina povipommi peitti kaljunsa peruukilla ja maskeerasi kasvonsa pelottavaksi sirkushahmoksi. Nyt hän on ehtinyt jo julkkisjuhliin.

Courtney Stodden kuvattiin Reality Television Awards -tapahtuman punaisella matolla uhkeana paljastavassa iltapuvussa. Näky oli kuitenkin melkoinen, ja seurana Stoddenilla oli Ken-nuken ihmisversioksi itsensä leikellyt Justin Jedlica sekä Sham Ibrahim.

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden sai viime kesänä keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Hän ja 56-vuotias aviomies Doug Hutchinson ovat kertoneet olleensa surun murtamia. Pariskunnan liitto on rakoillut vuosien saatossa, mutta he kertovat raskauden menetyksen lähentäneen heitä.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat