Prinssi Harryn mallirakas tuoreissa kuvissa – uskomaton kaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Prinssi Harryn naisseikkailut nousevat aika ajoin julkisuuteen, sillä erityisesti Britanniassa hänen seuralaisensa kiinnostavat kovasti. Prinssi Harryn huhutaan seurustelevan upean kaunottaren, Meghan Marklen, kanssa. Eilen julkistettiin mallikaunottaren tuoreimman mainoskampanjan kuvat.

Meghan nähdään nyt poseeraamassa kanadalaisen Reitmansin seuraavan malliston mainoskuvissa. Mallisto tuli myyntiin eilen, jolloin myös upeat kuvat julkistettiin.

Meghan Markle on 35-vuotias amerikkalainen näyttelijätär, joka tunnetaan erityisesti Suits-lakidraamasarjan tähtenä. Hän esittää sarjassa Rachel Zanen roolia. Nyt kainalossa viihtyy kuitenkin vielä vahvistamattomien tietojen mukaan yksi maailman halutuimmista poikamiehistä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash