Someraivo repesi – Persikkaemoji ei näytä enää takapuolelta!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Persikkaa esittävä emoji on perinteisesti muistuttanut ulkomuodoltaan epäilyttävän paljon takapuolta, minkä vuoksi sitä on käytetty usein kaksimielisissä ja humoristisissa merkeissä. Nyt emoji on kuitenkin muuttumassa vähemmän härskiksi, ainakin Apple-laitteiden tapauksessa.

Apple tarjosi maanantaina esimakua iOS-käyttöjärjestelmän tuoreen päivityksen mukana saapuvista uusista emojeista. Sen myötä persikkaa esittävä emoji muuttuu enemmän oikean hedelmän ja vähemmän takapuolen näköiseksi. Sanomattakin on selvää, ettei uudistukseen suhtauduttu sosiaalisessa mediassa ilolla.

Monet Twitter-käyttäjät pohtivat, muuttuuko seksiviestien lähettämisen luonne täysin persikan muistuttaessa vähemmän takapuolta. Toiset alkoivat pelkäämään toisen kaksimielisen emojin, munakoison muuttuvan seuraavaksi vähemmän falliseksi.