Ravintolan Wi-Fi selviää vain ratkaisemalla matemaattinen yhtälö

Digi Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ravintolat tarjoavat asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi -yhteyden, jonka salasanan saa selville pyytämällä sitä henkilökunnalta. Erään teksasilaisen ravintolan tapauksessa salasanan selvittämiseksi vaaditaan kuitenkin enemmän töitä.

Yaya’s Thai -ravintolan asiakkaiden täytyy selvittää matemaattinen yhtälö, mikäli he haluavat Wi-Fin salasanan. Kyseessä ei ole mikä tahansa yksinkertainen päässälaskutehtävä. Yhtälö on osoittautunut haasteelliseksi jopa matemaattisesti lahjakkaille.

Reddit-käyttäjä Joshua_Glock jakoi sivustolla kuvan ravintolan seinällä olevasta yhtälöstä. Yrityksistä huolimatta sitä ei ole onnistuttu ratkaisemaan. Jotkut alkoivat jo epäilemään, olisiko tehtävään päätynyt virhe joko vahingossa tai tarkoituksella.

 

This is the Wifi password at a local Thai restaurant. I’m determined to join their network. Where are the math wizards at? from funny