Tee-se-itse kännykkäteline autoon – viisi niksiä autoilijoille

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

DaveHaxin YouTube-kanava on loistava vinkkipankki, jonka avulla saa tehtyä kodin tavallisista asioista hieman helpompia pienellä vaivalla. Miehen tee-se-itse -videot keräävät jakso toisensa jälkeen tuhansittain katsojia. Nyt vinkataan autoiluun liittyviä niksejä.

Itse tekemällä voi säästää. Tätä mieltä on ainakin Dave Hax, joka vinkkaa videollaan viisi autoon liittyvää niksiä. Esimerkiksi auton tuulettimet voi puhdistaa näppärästi vaahtomuovisen maalipensselin avulla. Sama sivellin sopii myös muuhun pikkupaikkojen puhdistamiseen.

Turvavyöt saa rullaamaan nopeammin kiilloitusaineen avulla. Puhelinpidikkeen saa sen sijaan askarreltua kumilenkistä pujottamalla lenkin tuulettimien aukoista. Kupinpidikkeen voi tehdä ilmastointiteipin rullasta. Ajankohtaisin vinkki estää auton ikkunoiden huurtumisen. Pane ajoneuvoon kissanhiekalla täytetty sukka, joka poistaa tehokkaasti sisätilan kosteutta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.