Törkeä liikennerikkomus videolle Oulussa – pikkupojan henki hiuskarvan varassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime aikoina raportoitu huolestuttavan paljon autoilijoiden vakavaa piittaamattomuutta liikenteessä erityisesti suojateiden kohdalla. Tuoreessa muistissa on vielä video, jonka poliisi julkaisi autoilijasta, joka menetti ajokorttinsa saman tien jäätyään törttöilystään kiinni.

Osa autoilijoista ei ole ilmeisesti tiedostanut, että suojatien eteen pysähtynyttä ajoneuvoa ei saa ohittaa pysähtymättä, koska silloin mahdollinen suojatien käyttäjä joutuu välittömään hengenvaaraan. Tällaisia tapauksia tulee poliisin tietoon nykyisin päivittäin.

Nyt sanomalehti Kaleva on julkaissut Facebook-sivuillaan auton kojelautakameran ikuistaman videon, jossa autoilija syyllistyy törkeään liikennerikkomukseen Oulun Raksilassa.

Ensimmäinen autoilija huomaa suojatien kynnyksellä odottavan pikkupojan ja pysähtyy. Pojan päästessä juuri toiselle kaistalle tulee samaa kaistaa toinen henkilöauto, joka ei tee elettäkään pysähtyäkseen. Poika selviää vain muutaman sentin turvin vakavasta ja jopa henkeä uhkaavasta tilanteesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.