Kim ja Kanye erottivat suosikkihenkivartijansa ryöstön jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on vältellyt julkisuutta sen jälkeen, kun hänet ryöstettiin pariisilaisessa hotellissa. Hänen ja Kanye Westin kerrotaan parantaneen turvajärjestelyitään kovalla kädellä tapahtumista järkyttyneenä.

Nyt pariskunnan kerrotaan erottaneen pitkäaikainen henkivartijansa Pascal Duvier. Entertainment Tonight -sivuston mukaan mies ja osa turvatiimin muista jäsenistä irtisanottiin Kardashianin ja Westin laitettua turvajärjestelynsä kokonaan uusiksi. Lehden mukaan päätös oli vaikea, sillä pariskunnan kerrotaan pitäneen Duvierista.

Erotuspäätöksestä huolimatta Kimin ei kerrota syyttävän pitkäaikaista henkivartijaansa Pariisin tapahtumista. Pascal Duvier toimi Kardashianien henkivartijana vuodesta 2013 lähtien. Hänet on voitu nähdä monien Kimistä otettujen paparazzikuvien taustalla.

 

This guy is always in my shot!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on