Napflix auttaa nukahtamaan – tarjoaa tylsiä videoita ilmaiseksi

Digi Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet nukahtavat helpommin, mikäli he katsovat nukkumaan mennessä jotain rauhallista ja jopa sopivalla tavalla tylsältä tuntuvaa ohjelmaa. Nyt tällaisiten ihmisten uneen vaipumista helpottamaan on luotu oma verkkosivu.

Napflix kokoaa yhteen Youtuben tylsimmiksi kuvailtuja videoita. Näiden tarkoituksena on auttaa unettomia ihmisiä nukahtamaan helpommin. Sivuston ulkoasu muisuttaa hieman Netflixiä, ja sen väritys on sopivan hämärä illalla katsottavaksi.

Tarjolla olevan sisällön joukossa on muun muassa takkatulivideoita, eläinvideoita, erilaisia dokumentteja ja jopa television testikuvaa. Tylsyyden määritelmä tietenkin vaihtelee ihmisen mukaan, mutta valikoiman laajuuden ansiosta jokaiselle löytyy varmasti tarpeeksi unettavaa katseltavaa.