Uskomaton esitys! Saara Aalto rikkoi potin jälleen kerran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto esiintyi hetki sitten jälleen Britannian X Factor -kilpailussa, jossa hän on niittänyt historiallisen upeasti menestystä viime viikkoina. Tällä kertaa Aallon kappalevalinta herätti ihmetystä jo etukäteen, sillä kyseessä ei ollut kovin suuri hittikappale.

Saara esitti brittiläisen Girls Aloud -tyttöbändin 14 vuoden takaisen Sound Of The Underground -kappaleen, joka vietti aikoinaan kolme viikkoa Britannian singlelistan ykkösenä, mutta ei jäänyt kovin vahvasti musiikkihistorian lehdille.

Katso Saaran tämäniltainen esitys videona tästä!

Kuten ennakkoon arvioitiin, nosti Aallon show kappaleen aivan uusiin sfääreihin. Hän totesi jo muutama tunti ennen esitystä somessa, että esityksestä on tulossa kuin suuret bileet.

Saara esiintyi iso peruukki päässään ja japanilaiseen asuun pukeutuneena. Lavalla nähtiin japanilaishenkinen esitys tanssijoineen ja lavasteineen. Saaran esitykseen kuului paljon tanssia. Tuomaristo oli innoissaan esityksestä.

– Joka viikko odotan esiintymistäsi, koska et vain seiso ja esiinny, vaan esiinnyt. Olet niin erilainen, Louis Walsh totesi.

– Se oli omituista! En tieda rakastinko laulua, koska laulu ei etene ja sinä olet parempi kuin tuo laulu, Nicole Scherzinger ylisti.

– Se oli fantastisen hullua! Mutta varo, ettei sinusta tule koreografien sätkynukkea, Simon Cowell liittyi kehujien joukkoon.

Kritiikkiä Saara sai siitä, että esitykset ovat parempia silloin, kun ne ovat enemmän Saaran näköisiä, eikä koreografien näköisiä.

Tämän päivän esityksestä alkoi vuorokauden äänestysaika, jonka lopputulos ja jatkoon pääsijät selviävät huomenna sunnuntaina. Viime viikolla Saara selvisi upeasti jatkoon jo pelkästään yleisöäänillä.

Kokonaiskilpailussa Saara Aalto ei pidä vedonlyöntitoimistojen mukaan tällä hetkellä perää, vaan päinvastoin, sillä vedonlyöntiyhtiöiden mukaan Saaralla on kaikki mahdollisuudet menestyä kilpailussa jatkossakin. Kasvava kansansuosio Britanniassa sataa sekin viikko viikolta enemmän Aallon pussiin. Toivottavasti tämän illan biisivalinta ei osoittautunut liian vaikeaksi.