Vanhempien Halloween-pila meni täydestä – lasten itkulta ei voitu välttyä

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun amerikkalaisen keskusteluohjelman isäntä Jimmy Kimmel on tehnyt jo vuosia Halloween-tempauksen, jossa vanhempien tulee kuvata videolla lastensa reaktiot kun he kertovat syöneensä kaikki lasten karkit. Kimmel pyysi vanhempia huijaamaan lapsiaan jo kuudetta kertaa, ja pila tuntuu toimivan edelleen.

Vanhemmat ovat kuvanneet videolle sen kun he kertovat lapsilleen syöneensä heidän kovalla työllä keräämät Halloween-makeiset. Jimmy Kimmel Live kokosi televisiolähetykseen videoista parhaimmat ja kooste on entistä hulvattomampi.

Pila on samaan aikaan sekä surullinen että hauska. Vanhempien valehteleminen tuntuu julmalta lasten reaktioiden ollessa aina yhtä dramaattisia. Onneksi kyseessä on kuitenkin vain pila, ja lapset ovat saaneet kuvaamisen jälkeen nähdä helpottuneena, että makeiset ovatkin vielä tallella.