Vuoden harmistuttavin videokooste – toivottavasti tämä ei tunnu tutulta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Asiat eivät tunnetusti mene aina niin kuin toivoisi, ja joskus pienet arkipäiväiset vastoinkäymiset saattavat tuntua erittäin lannistavilta. Tällaisista tilanteista saadaan esimerkikkiä tuoreella ranskalaisanimaatiolla.

Unsatisfying-video kerää nimensä mukaisesti yhteen elämän epätyydyttäviä tilanteita. Tällaisia ovat esimerkiksi lusikan uppoaminen keittoon kokonaan, leivän tippuminen lattialle päälliset alaspäin ja kananmunan keltuaisen rikkoutuminen pannulla. Näihin arkipäivän harmillisiin tuntemuksiin jokainen voi samaistua.

Videon luonut Parallel Productions -tuotantoyhtiö pyytää katsojia jakamaan omia arkipäiväisiä epäonnen tilanteitaan. Parallel Productions kehottaa luomaan omia epätyydyttävää hetkeä kuvaavavia animaatiovideoita, ja lähettämään ne heille. Lannistavimpia videoita tullaan esittelemään Unsatisfying Challenge -verkkosivulla.

 

UNSATISFYING from PARALLEL STUDIO on Vimeo.