Yhtye julkaisi uuden levynsä oluttölkissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bändit ja artistit voivat nykyään julkaista uutta musiikkia halutessaan internetissä, cd:nä, vinyylinä, kasettina tai vaikkapa USB-tikun muodossa. Eräs amerikkalaisyhtye valitsi kuitenkin aivan toisenlaisen formaatin.

Massachusettsin Somervillesta kotoisin oleva The Lights Out -bändi ryhtyi taannoin yhteistyöhön Aeronaut Brewing -panimon kanssa. Lopputuloksena syntyi Aeronaut T.R.I.P., joka yhdistää musiikin ja pienpanimo-oluen. Yhtyeen tuoreen albumin voi nimittäin ladata Imperial session IPA -tyylisen oluen tölkissä olevalla koodilla.

Rockmusiikkia ja valoesitystä yhdistelevän The Lights Out -yhtyeen uuden albumia kuvaillaan teemalevyksi multiversumissa matkustamisesta. Panimon ja bändin tiedotteen mukaan Aeronaut T.R.I.P. -olut on kehitelty sopimaan yhteen levyn tunnelmien kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat