Yhtye julkaisi uuden levynsä oluttölkissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bändit ja artistit voivat nykyään julkaista uutta musiikkia halutessaan internetissä, cd:nä, vinyylinä, kasettina tai vaikkapa USB-tikun muodossa. Eräs amerikkalaisyhtye valitsi kuitenkin aivan toisenlaisen formaatin.

Massachusettsin Somervillesta kotoisin oleva The Lights Out -bändi ryhtyi taannoin yhteistyöhön Aeronaut Brewing -panimon kanssa. Lopputuloksena syntyi Aeronaut T.R.I.P., joka yhdistää musiikin ja pienpanimo-oluen. Yhtyeen tuoreen albumin voi nimittäin ladata Imperial session IPA -tyylisen oluen tölkissä olevalla koodilla.

Rockmusiikkia ja valoesitystä yhdistelevän The Lights Out -yhtyeen uuden albumia kuvaillaan teemalevyksi multiversumissa matkustamisesta. Panimon ja bändin tiedotteen mukaan Aeronaut T.R.I.P. -olut on kehitelty sopimaan yhteen levyn tunnelmien kanssa.