Asiantuntijat: Hajuvettä pitäisi laittaa napaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat naiset lisäävät hajuvettä joko vatteisiin tai suoraan iholle. Yleisimpiä kohtia iholla ovat ranteet, kaula, niska ja korvantausta. Nyt asiantuntijat ovat kuitenkin valaisseet, että nämä eivät olekaan otollisimpia paikkoja, jonne hajuvettä tulisi laittaa.

Hajuveden laittaminen on useimmille naisille joka päivään kuuluva rutiini, jonka useimmat kuitenkin uusimpien tietojen mukaan tekevät väärin. Asiantuntijat ovat kertoneet Daily Mail -lehden mukaan, että hajuvettä tulisikin laittaa napaan.

Näyttelijä Liv Tyler on kommentoinut, että häntä on opetettu myös aina laittamaan hajuvettä napaan, koska se säteilee tuoksua joka puolelle kehoa. Navan lisäksi hyviä paikkoja hajuvedelle ovat myös polvet, kyynerpäät ja jalat.