Ihmiset kuorivat ensikerran jalkansa – näky ei sovi herkimmille

Nettivideot Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä pitää hyvää huolta jalkojensa kauneudesta, mutta osa taas ei kiinnitä niihin juuri lainkaan huomiota. Pehmeät jalkaterät saavuttaakseen ihmisten pitäisi säännöllisin väliajoin kuoria jalat. Nyt kolme ihmistä kokeili jalkojen kuorimista ensimmäistä kertaa erilaisin tuloksin.

YouTube-videolla nähdään miten naisen ja kahden miehen jalkojen iho reagoi Baby Foot Peel -kuorintaan. Kuorinnassa muoviset sukat laitetaan ensin jalkoihin, minkä jälkeen niissä olevan aineen annetaan vaikuttaa jaloissa sukkien sisällä. Tämän jälkeen sukat otetaan pois ja jatketaan normaalin arjen elämistä.

Jalat alkavat vähitellen tulevien päivien sisällä kuoriutumaan. Jalkojen täydellinen kuoriutuminen kestää yleensä viikosta kahteen viikkoon. Kokeilussa kahden henkilön jalat alkoivat kuoriutumaan. Toisen miehen jalkateristä ei kuitenkaan irronnut ihoa, koska niissä ei ollut kuollutta ihosolukkoa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat