Varma joulun merkki! Mariah Careyn hitin kuuntelu kasvaa räjähdysmäisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jouluun on aikaa vielä yli puolitoista kuukautta, mutta juhlaan valmistautuminen on jo alkanut näkymään katukuvassa. Varma joulun merkki on myös teemaan liittyvien kappaleiden soiminen radiossa ja julkisilla paikoilla.

Yksi tunnetuimmista moderneista jouluhiteistä on Mariah Careyn All I Want For Christmas Is You. Reddit-käyttäjä DD3566 huomasi Youtuben analytiikka-osion paljastavan, kuinka paljon kappaleen kuuntelu nousee vuosittain joulun alla.

Jouluhitin soitot ovat jo lisääntyneet huomattavasti, vaikka marraskuu on vasta aluillaan. Kannattaa siis varautua siihen, että vuonna 1994 julkaistu All I Want For Chistmas Is You tulee soimaan niin radiossa kuin omissa korvissakin seuraavien kahden kuukauden aikana enemmän kuin tarpeeksi.

 

It begins… from funny