Ellen DeGeneres ja Heidi Klum esittivät Chandelier-hitin – hurja tulos videona!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Sia nähdään nykyään aina erikoisissa ja näyttävissä vaatteissa ja peruukissa, joka peittää naisen kasvot lähes kokonaan. Tänä vuonna juontaja Ellen DeGeneres päätti pukeutua Siaksi ja sai vieraakseen myös tanssijaksi pukeutuneen huippumallin.

Ellenin keskusteluohjelman vieraaksi saapui huippumalli Heidi Klum, joka oli pukeutunut Sian nuoreksi tanssijatytöksi Maddie Ziegleriksi. Naiset päättivät esittää ohjelmassa Sian Chandelier-hittikappaleen, koska he olivat jo valmiiksi hienoissa esiintymisasuissa.

Videolla voi kuulla miten Heidi Klumin eläytyminen ja tanssiminen yllättää täysin studioyleisön, joka alkaa hurraamaan ja taputtamaan. Klum heittäytyy täysin musiikin vietäväksi ja kanavoi itsestään esiin tanssijan, joka näyttää taitavan nykytanssin salat lähes täydellisesti.