Kilpikonna ihasteli omaa paritteluaan: ”Wow, wow, wow!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme hetki sitten yli satavuotiaasta kilpikonnasta, joka osoittautui melkoiseksi siemenlingoksi siittäessään yli 800 jälkeläistä. Nyt tositoimiin on päässyt toinen lajin edustaja, joka tuntuu itsekin ihmettelevän tapahtumaa.

Videolla nähdään kilpikonna, jonka toimet eivät käy heti ilmi kuvasta. Kuitenkin sivulta kuvattaessa katsoja voi huomata, että kilpikonnan alla makoilee toinen kilpikonna ja kyse onkin kahden rakastavaisen välisestä aktista.

Päällä oleva urospuolinen kilpikonna pitää todella hulvatonta ääntä paritellessaan. Se sanoo toistuvasti: ”Wow, wow, wow”, mikä kuulostaa lähinnä siltä kun se olisi itsekin todella ihmeissään ja yllättynyt siitä miten upeaa paritteleminen on.