Natalie Portman loisti punaisella matolla – tiukka asu korosti vauvamasua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä, tuottajana ja ohjaajana toimiva Natalie Portman on paljastanut syyskuussa punaisella matolla suloisen raskausvatsansa. Portmanilla on jo ennestään yksi viisivuotias lapsi ranskalaisen aviomiehensä kanssa.

35-vuotias näyttelijä paljasti raskausvatsansa Venetsian elokuvafestivaaleilla esimmäistä kertaa, minkä jälkeen hän ei olekaan pystynyt enää sitä piilottelemaan. Nyt näyttelijätär loisti Hollywood Film Awards -palkintogaalassa mustassa tiukassa juhlamekossa, joka esitteli kauniisti kasvanutta vauvamasua.

Natalie Portman tapasi nykyisen aviomiehensä Benjamin Millepiedin vuonna 2009 Black Swan -elokuvan kuvauksissa, jossa Millepied toimi koreografina. Pari sai ensimmäisen lapsensa Aleph Portman-Millepiedin vuonna 2011, minkä jälkeen pari vihittiin vuoden kuluttua pienessä juutalaisessa seremoniassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash