Robbie Williams ensi kesänä stadionkeikalla Tampereella!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikamme suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Robbie Williams saapuu ensi kesänä Suomeen. Perjantaina uuden albuminsa julkaissut Robbie Williams konsertoi Tampereella, Ratinan stadionilla, torstaina 10. elokuuta. Kiertueen lämmittelijänä esiintyy brittiläinen popduo Erasure.

Robbie Williams julkisti The Heavy Entertainment Show -kiertueensa tänään Lontoossa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Kesäkuussa käynnistyvä jättimäinen kiertue sisältää 29 keikkaa 18 maassa, joista yhdeksi valikoitui Suomi.

Robbie Williams odotettu The Heavy Entertainment Show -albumilla Williams on tehnyt yhteistyötä Guy Chambersin kanssa, jonka kanssa hän on tehnyt myös megahittinsä Angels, Feel, Let Me Entertain You ja Rock DJ. Levyltä ehdittiin saada esimakua jo aiemmin Love My Life ja Party Like A Russian -singlejulkaisujen muodossa, joista jälkimmäisen Williams kävi esittämässä livenä myös Suomessa.

Robbie Williams on myynyt urallaan yli 70 miljoonaa albumia. Vertaansa vailla olevana yleisön villitsijänä tunnettu britti konsertoi Suomessa viimeksi keväällä 2014 tehden kaksi loppuunmyytyä areenakeikkaa Helsingissä. Tuolloin karismaattinen Williams kiersi maailmaa swing-sovituksia tarjoilleella Swings Both Ways Live -kiertueella. Kesällä Tampereella päästään kokemaan tutumpia sovituksia sisältävä popkonsertti – ensimmäistä kertaa Suomessa sitten vuoden 2003.