Saara esitteli 14 murretta videolla – tähän harva kykenee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta käsin kansainväliseksi nettitähdeksi taannoin noussut Sara ”Saara” Forsberg on nousi nettihitiksi kielinaisena, joka osasi matkia lukemattomia kieliä aidon tuntuisesti sanomatta kuitenkaan oikeasti mitään. Videot toivat hänelle muun muassa pestin Star Wars -elokuvassa.

Nyt Saara on julkaissut jälleen uuden videon, jossa hän esittelee lukuisia englannin kielen aksentteja Intiasta Yhdysvaltojen syvään etelään.

Suomessa moni osaa matkia esimerkiksi turkulaisten ja tamperelaisten murteita, mutta aivan tämänkaltaiseen suoritukseen vain harva kykenee. Tämä 14 aksentin video on katsottu vuorokaudessa jo lähes 100.000 kertaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat