Game of Thrones -sarjan roolittajaa lahjotaan – julkkikset anelevat rooleja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Game of Thrones on todella suosittu amerikkalainen fantasiamaailmaan sijoittuva draamasarja, jolla on paljon vannoutuneita faneja ympäri maailmaa. Faneja löytyy runsaasti myös julkkisten joukosta, ja useimmat haluaisivatkin myös itse päästä ohjelman tekemiseen mukaan.

Game of Thrones -ohjelman roolituksesta vastaava Carla Strange kertoi Metro-lehden haastattelussa, että hän saa päivittäin todella erikoisia kirjeitä ja sähköposteja, joissa anellaan kaikin keinoin pieniä rooleja suositussa sarjassa. Monet kansainvälisesti tunnetut tähdet ovat alkaneet jopa lahjomaan roolittajaa cameoroolin toivossa.

Carla Strange kertoi, että hän on saanut julkkiksilta todella erikoisia lahjoja, joiden avulla he ovat yrittäneet kalastella itselleen pieniä rooleja. Monet hakevat sarjaan suoraan myös tuottajan kautta. Roolittajalle tulee kuitenkin monesti ongelmia tuottajan heltyessä ja luvatessa tähdelle pienen esiintymisen sarjassa. Käsikirjoitus ei kestä liian montaa satunnaisesti esiintyvää tunnettua henkilöä sarjassa, mutta julkkikset eivät ole ymmärtää tätä.