Liukumäki sähköisti pikkutytön hiukset – näky kuin piirretyistä elokuvista!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni on kokeillut lapsena hangata omia hiuksiaan esimerkiksi ilmapalloa vasten, että niistä tulisi mahdollisimman sähköiset ja leijailevat. Nyt eräs pikkutyttö sai saman reaktion hiuksiinsa laskiessaan liukumäkeä.

Teksasilainen perheenäiti on kuvannut videolle leikkipuistossa tytärtään, joka oli laskemassa sinistä liukumäkeä alaspäin. Kun tyttö kaarsi liukumäkeä alas äitiä kohti ja tuli kuviin näkyviin, äiti ei voinut olla nauramalla tytön hiuksille ja pikkuisen tyytyväiselle ilmeelle.

Tyttö oli nojannut liukumäkeä laskiessaan päällään liukumäen pintaan, minkä seurauksena hentoisista hiuksista oli tullut todella sähköiset. Kaksivuotiaalla tytöllä oli suloinen hymy kasvoillaan, ja hän taisi itsekin tietää hiusten näyttävän melko mielenkiintoisilta.