Mies photoshoppasi itsensä Kendall Jennerin kuviin – kuvat aivan uudelle tasolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taitaivat kuvankäsittelijät osaavat halutessaan muokata kuvasta kuin kuvasta aivan uudenlaisen, ja viime aikoina Kirby Jenner on ryhtynyt parantelemaan sukunimikaimansa Kendall Jennerin verkossa julkaisemia valokuvia. Ja samalla tehnyt niistä merkittävästi hauskempia kuin alkuperäiset kuvat.

Viiksimies Kirby Jenner on julkaissut muokkaamiaan kuvia Instagram-profiilissaan, jossa hän kuvailee olevansa ”Kendallin erimunainen kaksonen”.

Tulos on harvoton, sillä usein Kendallin alkuperäisen kuvan asennot ja ilmeet sopivat alkuperäistä paremmin Kirbyn muokkaamaan versioon. Mukana on luonnollisesti myös otoksia, joissa mies poseeraa Kim Kardashianin ja Kanye Westin kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat