Miss Peppu 2016 -finalisteilta seksikäs vaalitempaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kauneuskilpailuihin nopeasti noussut brasilialainen Miss Peppu -kilpailu on parhaillaan taas ajankohtainen, kun vuoden 2016 kilpailun finalistit julkistettiin taannoin. Mukana on yhteensä 27 finalistia, ja tänä vuonna kilpailu on saanut olemassaolonsa suurimman suosion.

Nyt osa kilpailun finalisteista on päättänyt kantaa kortensa kekoon Yhdysvaltojen presidentivaalissa, sillä he ovat poseeranneet viettelevissä kuvissa Hillary Clintonia tukevat paidat yllään.

Miss Peppu 2016 -äänestyksessä on tänä vuonna annettu jo yli miljoona ääntä. Kuluvana vuonna finalistit ovat saaneet myös merkittävästi enemmän mediahuomiota kuin aiemmin – osittain Brasiliassa järjestettyjen olympialaisten ansiosta. Kilpailu ratkeaa marraskuussa Sao Paulossa järjestettävässä finaalissa. Äänestys jatkuu 17. lokakuuta saakka.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat