Murtovaras iski jousiampujan kotiin – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta, jossa murtovaras päätyi kokemaan jousipyssyllä toteutettua oman käden oikeutta. Välikohtaus tapahtui Sydneyssä sunnuntaina 6. marraskuuta.

Varas oli tunkeutunut paikalliseen kotiin ja onnistunut varastamaan suuren summan käteistä, käsilaukun ja auton avaimet. Tämän jälkeen yritti varastaa autotallissa ollutta autoa, kun talossa asuva 68-mies yllätti hänet. Murtohetkellä vaimonsa kanssa kotonaan ollut mies sattui kuulumaan paikalliseen jousiammuntakerhoon, ja uhkaili autossa istunutta ryöstäjää jousipyssyllä.

Varas ajoi auton aitaan ja pakeni ajoneuvosta. Murron uhriksi joutunut mies ampui häntä jousipyssyllään, osuen varasta nuolella pakaraan. Tästäkin huolimatta epäilty onnistui pakenemaan paikalta.

ABC News Sydney -uutissivuston mukaan viranomaiset tiedustelevat parhaillaan paikallisista sairaaloista, onko hoitoon toimitettu henkilöitä joiden vammat sopisivat epäiltyyn. Poliisit peräänkuuluttavat miestä, jota on ammuttu nuolella pakaroiden tai alaselän alueelle.