Samaan aikaan Venäjällä – Hervoton mokakooste itärajan takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjällä tunnetusti sattuu ja tapahtuu, kun isoon maahan mahtuu monenlaista koheltajaa. Verkossa on julkaistu lukemattomia koosteita itärajan takaisista tapahtumista ja hauskimmista kotivideoista, eikä niistä tuorein tuota pettymystä.

Venäläisten kommelluksia nähdään videolla peräti 26 minuutin verran, joten Staran toimitus suosittelee hakemaan hieman evästä ja ottamaan hyvän asennon. Mukana on muun muassa tilanteita, joissa venäläiset yrittävät saada lavastetuksi auton alle jäämisensä sekä monenlaisia kommelluksia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat