Tulikuuma fitness-mallitulokas! Valeria Orsini bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan on koko ajan enemmän tulijoita kuin sinne mahtuu, mutta silti kuumia A-sarjan malleja ilmestyy vain harvakseltaan. Parhaillaan jalkaa mallimaailman oven väliin yrittää saada kolumbialainen fitness-kaunotar Valeria Orsini, joka on parhaillaan Miamissa esittelemässä kurvejaan.

Eilen paparazzit ikuisivat muodokkaan Orsinin, kun tämä keikisteli bikineissä rannalla. Samalla hän ryhtyi myös lenkkeilemään korostaakseen fitness-mallin toimenkuvaa.

Kolumbialaisella Valeria Orsinilla on sukujuuria lisäksi myös Italiassa ja Puerto Ricossa. Hän on viime aikoina ryhtynyt saamaan enemmän suosiota myös sosiaalisessa mediassa. Aika näyttää pääseekö tämä kaunotar nousemaan mallitaivaan kiintotähdeksi vai unohdetaanko hänet jo tänä vuonna.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash